Dette er fortsættelsen på den artikel, vi postede for et par uger siden, der handlede om Etiopisk kaffe.
Som sagt rister vi 2 forskellige slags etiopisk kaffe hos Just Coffee. Her vil vi se på den såkaldte Natural kaffe.
I dag har jeg lavet to eksperimenter med stempelkande. De handlede begge om, hvordan vandet hældes i kanden.
Min stempelkande er fra bodum og er på 0,9 liter (900 g vand).
Det, jeg eksperimenterede med, var, hvordan vandet bliver hældt over de friskkværnede kaffbønner.
I ”pour over” kaffe lavning – som basalt set er ikke-automatisk filterkaffe-brygning – så er det vigtigt, hvordan man hælder vandet over.
Se fx et Hario Starter Kit -der er et link nedenfor.
Som flere har bemærket, er vores Slowdown (koffeinfri) kaffe i øjeblikket udsolgt.
Men bare rolig, den kommer igen! Vi forventer at have den på hylderne i slutningen af september; måske lidt før hvis vi er heldige.
Vi får produceret vores egen koffeinfri kaffe hvert år.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste |