trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

 1. 06.09.2021
 2. Crowdfunding
 3. Vores crowdfunding -projekt er slut. Med din hjælp nåede vi vores økonomiske mål.

  Vi har fået masser af support, opmuntring og nye kunder i de sidste 2,5 måned. Af hjertet tak!

  Af de indsamlede penge skaber vi et cupping -laboratorium med plads til workshops, foredrag og arrangementer. Det kan hjælpe os med at skabe et miljø, hvor vi kan øge bevidstheden om kvalitet, fair handel, respekt for mennesket og økologi inden for kaffeindustrien.

  En gammel drøm for os er at skabe en større og bedre kaffebar med et kaffehjørne, og et større og mere funktionelt pakke- og opbevaringsområde. Med din hjælp kan det hele realiseres. Vi er virkelig glade for, at vi kan løfte vores forretning til et højere niveau, så vi kan hjælpe vores kooperativer endnu mere.

  Vi er taknemmelige for, at du hjælper os med at sprede budskabet om vores mission, som er og altid vil være at tilbyde kaffeproducenterne de bedste handelsbetingelser.

  Det gør vi bla. ved at fastholde vores handelsaftaler med koopertiverne år efter år, forudbetale producenterne, betale højere pris end fairtradeprisen, tilbyde hjælp til udviklingsprojekter i samarbejde med Roasters United og opmuntre til økonomisk og social udvikling af kaffedyrkende samfund rundt om i verden.

  Vi glæder os til den nye udvikling, og vi lover at opdatere dig om hvordan vores projekt går.

  Tak igen og rigtig god dag.

facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke