trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Just Coffee

Med respekt for mennesker og miljø

Kvalitet
Vores kaffe er friskristet på vores egen kafferister lige inden vi pakker den. Dette giver os mulighed for at riste kaffen så de forskellige sorters karakter og smag kommer bedst til deres ret. Desuden laver Just Coffee blandinger for enhver smag— fra en lys ristet med strålende kompleks smag til den fuldtonede, meget mørke ristning. Alle vores kaffer er 100% højlands arabica.

 

Miljømæssigt
Alle vores kaffer er økologisk dyrket af mindre producenter. Ingen storproducenter eller industriproduktion. Dette sikrer en bedre biodiversitet i nærmiljøet til gavn ikke alene for naturen, men også for de mennesker, der bor og arbejder i de regioner hvor kaffen dyrkes. Af miljøhensyn er vores labels 100%  genbrugs papir og vores poser er bionedbrydelige.

 

Bæredygtig Handel
Samtidig med at der er respekt for naturen, er der også respekt for de mennesker, der har dyrket kaffen. Kaffen kommer fra kooperativer hvor småbønder – ofte enkelte familier – har slået sig sammen. Just Coffee handler kun med kaffe som kooperativerne har fået en rimeligt pris for.  En pris langt over verdensmarkeds prisen for kaffe.

Du kan læse mere om vores tanker omkring bæredygtig handel her

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke