trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

  1. 08.09.2019
  2. Stempel Kaffe: To eksperimenter til
  3. I dag har jeg lavet to eksperimenter med stempelkande. De handlede begge om, hvordan vandet hældes i kanden.

    Min stempelkande er fra bodum og er på 0,9 liter (900 g vand).


    Det, jeg eksperimenterede med, var, hvordan vandet bliver hældt over de friskkværnede kaffbønner.


    I ”pour over” kaffe lavning – som basalt set er ikke-automatisk filterkaffe-brygning – så er det vigtigt, hvordan man hælder vandet over.  


    Se fx et Hario Starter Kit -der er et link nedenfor. 

  1. 03.09.2019
  2. Hvor er vores koffeinfri kaffe?
  3. Som flere har bemærket, er vores Slowdown (koffeinfri) kaffe i øjeblikket udsolgt.


    Men bare rolig, den kommer igen! Vi forventer at have den på hylderne i slutningen af september; måske lidt før hvis vi er heldige. 


    Vi får produceret vores egen koffeinfri kaffe hvert år.

  1. 27.08.2019
  2. Guide til god stempelkandekaffe - sådan får du god kaffe ud af din stempelkande
  3. Stempelkanden er en af de mest brugte måder vores kunder laver deres kaffe. 


    Det er en meget typisk måde - blandt andet fordi man ikke kommer udenom at nævne den danske bodum-kande, når man taler om stempelkandekaffe. 


    På engelsk kaldes denne metode til at lave kaffe for "French Press", selvom 2 italienere tog patent på denne metode i 1929.  



  1. 20.08.2019
  2. Etiopisk kaffe to slags: Del 1, vasket kaffe
  3. Hos Just Coffee rister vi 2 forskellige slags etiopisk kaffe. De to typer kaffe smager meget forskellige, derfor vil vi gerne præsentere dem hver for sig - anden del komme næste uge.   
  1. 16.08.2019
  2. Jyllinge Festival denne weekend
  3. Program, Vejr & Kørselsvejledning: Der er en del vejarbejde i Jyllinge.  
Forrige Forrige 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste 10 Næste
facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke