Så er den længe ventet Peru kaffe ankommet. Vi rister og får den på hylderne så hurtigt som muligt.
Vi glæder os til at dele den friske høst med jer.
Dette er fortsættelsen på den artikel, vi postede for et par uger siden, der handlede om Etiopisk kaffe.
Som sagt rister vi 2 forskellige slags etiopisk kaffe hos Just Coffee. Her vil vi se på den såkaldte Natural kaffe.
I dag har jeg lavet to eksperimenter med stempelkande. De handlede begge om, hvordan vandet hældes i kanden.
Min stempelkande er fra bodum og er på 0,9 liter (900 g vand).
Det, jeg eksperimenterede med, var, hvordan vandet bliver hældt over de friskkværnede kaffbønner.
I ”pour over” kaffe lavning – som basalt set er ikke-automatisk filterkaffe-brygning – så er det vigtigt, hvordan man hælder vandet over.
Se fx et Hario Starter Kit -der er et link nedenfor.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste |