trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

 1. 08.04.2024
 2. Vi søger en ny kollega
 3. Just coffee søger produktionsansvarlig med godt overblik samt sans for den fine detalje. 


  Just Coffee er et økologisk og bæredygtigt kafferisteri. Vi importerer grøn kaffe som er både økologisk certificeret, købt efter bæredygtige principper og af høj kvalitet. Kaffen bliver ristet og pakket i vores eget kafferisteri og derefter hurtigt leveret til private kunder samt virksomheder. Det hele forgår hos os; en mindre familieejet virksomhed i Jyllinge, tæt på Roskilde. 


  Vi søger en stabil og glad kollega 37 timer pr/uge med interesse for kaffe, bæredygtighed og økologi. Ydermere vil vi gerne have en kollega med en imødekommende karakter og med sans for den lille men vigtige detalje. Du skal kunne lide at have overblik og være god til at arbejde fokuseret og selvstændigt, i et til tider livligt arbejdsmiljø. Din arbejdsopgaver foregår primært stående, i bevægelse og med løft, så vi ønsker en kollega der kan se sig selv i et fysisk aktivt job.   


  Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af: 


  - At have det daglige overblik over arbejdsdagen i produktionen. Dette er et meget alsidigt job der spænder vidt fra kundekontakt, oppakning af kaffe,  prioriteringer af ordre og til arbejde ved computer. 


  - Udarbejdelse af skema til alle medarbejdere. 


  Som mindre virksomhed løfter vi i flok, så du skal have mod på at give en hånd med i caféen hvis der bliver brug for det. 


  Vi ser os selv som en arbejdsplads hvor trivsel og humor krydrer arbejdsopgaverne, og hvor der er en respekt for vores forskelligheder og omsorg for hinanden. Her i risteriet varierer dagene fra travlhed med højt tempo til dage med mere ro og tid til fx kaffesmagninger og leg med forskellige brygningsmetoder. Vi prioriterer kvalitet i alle aspekter af vores arbejde – lige fra kundekontakt til mælkesteaming og rengøring. Ved at arbejde ved Just Coffee få man mulighed for at lære om mange forskellige aspekter af kaffens vej fra farm til kop. 


  Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega. 


  Ansøgningen bedes sent til: info@justcoffee.dk (skrive “JOB” i subject/ emnelinjen) senest den 17 april. Samtaler ligger den 24 og 25 april. 


  Ansættelse pr 1/06- 24...... eller før hvis muligt.  

facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke