trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

  1. 13.09.2023
  2. Efterårskaffe 2023 fra kooperativet Combrifol
  3. Vores efterårskaffe er endelig klar til dig! Det er en mellemristet naturlig honduransk kaffe fra Cooperative Combrifol.

    "Naturlig proces" betyder, at kaffebønnerne tørres med frugterne på. På denne måde kan bønnerne optage masser af godhed fra frugterne. Årets Honduras Natural er en blød kaffe med dyb, rig frugtsmag med et strejf af blomme og lys chokolade. 


    Næsten alle medlemmer af Combrifol - "Cooperativa Mixta Regional Brisas de la Frontera Limitada" - er producenter og producenter af den oprindelige befolkning i Lenca -etniske gruppe, udelukkende fra landdistrikterne og grænsen til El Salvador. Dette område har en helt særlig historie, som indbyggerne lider under den dag i dag: Oprindeligt en del af El Salvador blev det slået til Honduras i 1992 af en dom fra Den Internationale Domstol. Resultatet var en region, som den honduranske stat ikke rigtig følte sig ansvarlig for, og som efter mange års borgerkrig næsten ikke havde nogen fungerende infrastruktur. F.eks. Er vand- og elektricitetsforsyninger utilstrækkelige, og skolegang for børn er ikke altid garanteret. Folk på Combrifol samler kvinder, mænd og unge fra landdistrikterne, organiseret i formelle strukturer på fællesskabsplan, såsom produktive grupper, kollektive og familiemikrovirksomheder.


facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke