trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Guatemala - APPAECE

Proyecto Cafe Tierradentro

”Proyecto Cafe Tierradentro” er en del af et projekt udarbejdet og udført af en forening af indianske byråd, som har sit eget uafhængige og traditionelle styre, i forskellige distrikter i Colombia. Der deltager over 1800 familier i projektet. Målet er at omdanne traditionelle kaffeplanter, dyrket i skygge i over 1700 meters højde, til økologisk kaffe. Projektet er finansieret med foreningens egne midler og støttes samtidig af: Nasa Kiwe korporativ, Tierradentro planen, EU og ”det solidariske netværk”.

 

Kaffeplantagerne er beliggende mellem 1700 og 2100 meters højde i delstaten Cauca i Tierradentro regionen i Colombia i kommunerne Inza og Paez. 

 

Kommunerne ligger i den centrale del af de Colombianske Andesbjerge. Stedet er isoleret af omkringliggende bjerge og præget af den storslåede, hemmelighedsfulde vulkan Nevado del Huila, eller ”Den Store Sneklædte Chaman” som de lokale indianere kalder den. 

 

Området er præget af sagn, myter og kulturel historie som er rodfæstet i den indianske befolkning, der har deres egen kulturelle identitet i fællesskab med mestizbefolkningen og afrikanske efterkommere.

 

Højde: 1.700m

Beliggenhed: Aldea Barranca Grande

Behandling: Arabica, vasket

Hjemmeside:

 

APPAECE

MountainsTales

Kaffeekirschen

Kaffeesack02


 

 

 

 

 

facebook2.jpg
Guatemala_lynn_210_2

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke