trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

 1. 17.06.2014
 2. Kaffe ankommet fra Honduras
 3. Så er den længe ventede kaffe fra kvinde kooperativet Aprolma i Honduras endelig ankommet. I alt 86 sække ankom mandag eftermiddag til risteriet i en lille container. 

  Prøverne af vores nye Honduras kaffe har været meget lovende og af høj kvalitet. Vi har derfor høje forventninger til kaffen og glæder os meget til at udvikle risteprofiler til kaffen. Vi regner med at den kan komme ud i butikkerne i løbet af de næste par uger.


 1. 26.05.2014
 2. Just Coffee er med til Botanisk Haves Dag
 3. Just Coffee rykker i Botanisk Have for at fortælle historier om kaffens vej fra bonde til kunde og naturligvis også for at servere vores lækre kaffe.
  Der er også mulighed for at se på ægte kaffe planter!
  Søndag d. 1. juni 2014 kl. 11-17
 1. 22.05.2014
 2. Honduras kaffen er afskibet fra Puerto Cortes
 3. Så er der en ny sending kaffe på vej til os fra Honduras kooperativet Asociatión de Productoras Libres de Marcala (APROLMA), der udspringer fra Comucap kooperativet. Undervejs omlastes kaffen i Manzanillo, Panama og Bremerhaven i Tyskland før den ankommer i risteriet omkring midten af juni.


  Kaffen indgår blandt andet i Trio espressoblandingen og kommer også til salg i en mellemristet udgave af rene APROLMA bønner, som erstatter Comucap. 1. 24.04.2014
 2. Etiopisk Shilcho kaffe på vej men ikke på lager
 3. Vi har ristet den sidste portion af vores etiopiske vaskede kaffe fra Shilcho kooperativet. Den gode nyhed er at der er en ny container på vej fra Etiopien, men der går endnu nogle uger før vores 5.400 kg er hjemme i risteriet. Vi er glade for at sige at vi kunne godkende en prøve fra Shilcho igen, så det bliver mere af den samme gode smag! Læs mere om Shilcho kooperativet (Se "Feb. 5").
 1. 24.03.2014
 2. Nicaragua Kaffe bliver desværre taget af webshoppen.
 3. Grundet fejlslagen kaffehøst i Nicaragua, får vi ikke kaffe fra La Fem i år. Derfor har vi den ikke længere i vores Webshop. Det er vi naturligvis meget kede af og ser frem til at få den tilbage i vores varesortiment.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png